info@aromaterapias.hu

Fehér füge illatú Agnes+Cat szójagyertya
Fehér füge illatú Agnes+Cat szójagyertya
5 690 Ft

Fehér füge illatú Agnes+Cat szójagyertya

Illatos környezetbarát szójagyertya


Szójaviaszból készült, üvegedénybe öntött illatgyertya otthonod környezetbarát illatosításához, újrahasznosítható üveggel.

Gyertya égési ideje: 50 óra
Mérete: 8,5cm x 9,5cm
Viasz tömege: 220g

Illata: fehér füge, fügelevél és feketeribizli illatok kellemes keveréke

illatos szójagyertya tulajdonságai


Részletesebb termékleírásért görgess lejjebb!

Szállítási idő várhatóan 5-7 munkanap
Válassz illatot :
5 690 Ft
Részletek

A szójagyertya kizárólag növényi alapú szójaviaszból készül, nem tartalmaz paraffinviaszt, mint a hagyományos gyertyák. A szójaviasz a szójabab növény olajából készül, így égése során semmilyen káros anyag nem jut a levegőbe. A hagyományos paraffinviaszból készült gyertyák esetén kőolajszármazékok juthatnak a levegőbe, a szójagyertyák esetében viszont a szójaviasz nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, amely szennyezhetné otthonunk levegőjét. Míg a hagyományos paraffinviaszból készült gyertya fekete korommal ég, addig a szójagyertya tisztán ég, fekete korom nélkül. 

Nagy előnye továbbá, hogy az égési ideje lényegesen hosszabb, mint a hagyományos paraffinviaszból készült gyertyáké, így bár az árfekvése magasabb, mint a paraffingyertyáké, a hosszabb égési időnek köszönhetően költséghatékonyabb. 

Vegán termék: a termék semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.
A szójagyertyát műanyagmentes csomagolásban, üvegedényben forgalmazzuk. A gyertya elégetését követően az üvegedény újra felhasználható.

 

A szójagyertya használata:

  • Ne égesd a gyertyát folyamatosan 4 óránál tovább, hoyg az égés egyenletes lehessen
  • A gyertya használata előtt győződj meg arról, hogy a kanóc nem hosszabb 5-10 mm-nél (ha szükséges, minden használat előtt vágd le a kanócot)
  • Soha ne égesd a gyertyát gyúlékony felületen
  • Ne égesd el a viaszt az üvegedény aljáig, hagyj kb 0,5 cm viaszt, hogy az üveg ne tudjon túlságosan felforrósodni. A maradék viaszt kiskanállal eltávolíthatod, miután az üveg kihűlt és az üveget újrahasznosíthatod

- aromaterápiás gyertya
- szójaviasz gyertya
- környezetbarát gyertya
- vegán gyertya
- illatgyertya

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!