INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 20.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN, AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!
INGYENES CSOMAGAUTOMATÁBA SZÁLLÍTÁS 15.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

info@aromaterapias.hu

Karácsonyi válogatások

Lepd meg szeretteidet gondoskodással, finom fürdővel és mesés illatokkal. Karácsonyi csomagajánlataink között megtalálod a pihentető, relaxáló összeállítás mellett az energetizáló, frissító vagy épp stresszoldó válogatásainkat.

#stresszoldás #természetesen #szeretettel


10termék 110

Karácsonyi válogatások tartalma

Illóolaj

Az illóolajok és különböző illatviaszok párologtatása manapság újra nagy népszerűségnek örvend. A párologtató, legyen az hagyományos, kerámiából készített aromaterápiás párologtató vagy elektromos diffúzor, igen lassan párologtatja el az illóolajat, így biztosítva a hosszantartó kellemes illat élményét.
Miért olyan népszerű az aromaterápiás párologtató? Mert segítségével nem csupán az otthonunkat tudjuk környezetbarát módon illatosítani, de nátha, megfázás esetén inhalálni is tudjuk a megfelelő illóolajat, amely segít a tünetek gyors enyhítésében.

Fürdősó

A fürdősó az aromaterápia egyik elengedhetetlen kelléke. Manapság egyre népszerűbb és egyre elterjedtebb a használata. A fürdősók alapja többféle só lehet, Európában a leggyakoribbak a tengeri sóból, a himalájai sóból vagy éppen Erdélyből származó parajdi sóból készült fürdőtermékek.

Alapvetően a himalájai só és a parajdi só önmagában is használható fürdősóként, azonban a hatásuk távol marad az esszenciális illóolajokkal gazdagított aromaterápiás fürdősók jótékony hatásától.
Az Aromaterápia webshopban kapható fürdősók mindegyikének tengeri só az alapja és különböző illatú, 100%-os tisztaságú eszenciális illóolajokkal gazdagított és illatosított fürdősó. Fürdősóink jellemzően 300 grammos kiszerelésben kaphatóak, környezettudatos és minimalista dizájnú csomagolásban.

Füstölő

A régi hagyományok szerint a füstölő megtisztítja a helyiséget a rossz szellemektől és távol tartja az ártó lényeket és az ártó gondolatokat. Emellett a hiedelem úgy tartja, hogy a felszálló füst az ég felé viszi az imádságot és így könnyebben elérhetjük az égieket. Manapság a füstölőt már leginkább az illata miatt gyújtjuk meg, de igen sok helyen még mindig füstölőt gyújtanak például meditációhoz, mert az elképzelés szerint segít ellazult, meditatív állapotba jutni és megnyugtatja az ember lelkét.