INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 20.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN, AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!
INGYENES CSOMAGAUTOMATÁBA SZÁLLÍTÁS 15.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!

info@aromaterapias.hu

Védikus füstölő, fehér zsálya
Kaliforniai fehér zsálya füstölő pálca, indiai füstölő
890 Ft

Kaliforniai fehér zsálya füstölő pálca, indiai füstölő

Indiai füstölő


Indiában kézzel készített füstölő. Bambuszrúdra készült, gyógynövények keverékéből, hozzáadott szintetikus anyagok nélkül. 

Illata: fehér zsálya
fehér zsálya illat
Kiszerelés: a dobozban 20 szál füstölő pálca található. A füstölők égési ideje: kb. 30 perc.

füstölők tulajdonságai

Részletesebb termékleírásért görgess lejjebb!

Szállítási idő várhatóan 1-3 munkanap
Válassz illatot :
890 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Keleti kultúrák szerint a füstölők meggyújtásával megtisztítjuk a teret a negatív energiáktől és elűzzük az ártó gondolatokat és érzéseket. Éppen ezen hiedelem szolgál alapjául annak, hogy mind a mai napig igen sokan gyújtanak füstölőt meditációjukhoz. 
Manapság viszont egyre többen használnak füstölőt a gyógynövények aromaterápiás hatása miatt. A meggyújtott füstölőből, a füstölgő gyógynövényekből felszabaduló illóolajok jótékony hatással vannak a lelki állapotunkra, a közérzetünkre. 

A füstölőpálcát minden esetben csak füstölőtartóban használjuk! Füstölő használata esetén ne gyújtsunk meg egyszerre több füstölőt, vagy amennyiben ezt tesszük, utána szellőztessük ki a helyiséget, mert a rendkívül tömény illat zavaró hatású.Fehér zsálya füstölő hatása, a hozzá köthető hiedelmek

A fehér zsálya füstölő a keleti hagyományok szerint a legalkalmasabb tértisztításra, emellett a fehér zsálya füstölő a szerencse és az egészség szimbóluma is.
A régi Rómában már alkalmazták a fehér zsálya füstölőt, mert úgy hitték, a szárított fehér zsálya füstje megvéd a gonosz szellemektől és az általuk okozott betegségektől. Gyógyításra használták évszázadokkal ezelőtt már Görögországban is. Az alternatív gyógyászatban mind a mai napig előkelő helyet foglal el a fehér zsálya füstölő.

Meditációk során sokan előszeretettel alkalmazzák, mert úgy vélik, hogy a fehér zsálya füstölő megtisztítja a helyiséget az ártó szellemektől és az ártó gondolatoktól, segít a tiszta gondolatok felszínre hozásában és saját félelmeink megismerésében és azok csillapításában. Azok, akik rendszeresen használnak meditációjuk során fehér zsályát, azt mondják, hogy a meditáció után sokkal nyugodtabbnak, békésebbnek és boldogabbnak érzik magukat, a fehér zsálya füstölő hatására.  

Az őslakos indiánok Amerikában szintén sokra tartották a fehér zsálya füstölő jótékony hatásait. A fehér zsályát szent növénynek tartották és éppen ezért gyakorta használták vallási szertartások alkalmával.

A kaliforniai fehér zsálya (Salvia apiana) ahogyan a neve is sugallja, az USA területén terem, a zsálya nemzetség egyik jól ismert alfaja. A növény leveleit leszedést követően tisztítják, majd szárítják és végül porítják. A kaliforniai fehér zsálya növényporából vékony bambuszrúdra készítik el a füstölőt, amelyet meggyújtva a fehér zsálya illóolaja lassan párolog, így fejti ki jótékony hatását.

Adatok
Összetevők és használati útmutató letöltése:
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek