info@aromaterapias.hu

Lakásparfümök

Ebben a kategóriában illóolajokkal illatosított lakásparfümöket találsz. Válaszd ki kedvenc illatod és kérd kényelmesen házhozszállítással!Lakásparfümök az otthonod illatosítására

Minden otthonnak jellegzetes illata van, amelyet a lakásba hazaérve és megérezve azonnal kellemes érzés jár át: végre hazaértünk! Otthonunk illata igen nagyban befolyásolja hangulatunkat és a közérzetünket. Sokkal szívesebben töltünk időt egy kellemes illatú helyiségben, mint egy áporodott, kellemetlen szagot árasztó lakásban. Az otthonunk illatosítása előtt érdemes tisztában lenni azzal, hogy otthonunk frissességéhez elengedhetetlenül fontos a naponta történő szellőztetés, amelyet lehetőség szerint a hidegebb téli napokon sem szabad elhanyagolnunk. Értelemszerűen nyáron vagy a jó időben bátrabban hagyhatjuk nyitva az ablakot, de a hideg napokon is célszerű legalább néhány percre ablakot nyitni és alaposan átszellőztetni a lakásunkat, hogy átjárhassa a friss levegő. A lakóhelyiségek illatosítására igen különböző termékeket használhatunk, webshopunkban mi igen magas minőségű, illóolajokkal illatosított lakásparfümöket kínálunk erre a célca.

Az Erinnie webshopban kapható lakásparfümök igazán kellemes, élvezhető illatot biztosítanak otthonodban, ráadásként semmilyen mesterséges illatanyagot nem tartalmaznak, a lakásparfümök mindegyike tiszta illóolajokkal illatosított. Így vegyszermentesen, természetes módon biztosíthatod otthonod megnyugtató, kellemes illatát. Minden lakásparfüm 200 ml-es kiszerelésben kapható, üvegcse csomagolásban, hozzávaló nádpálcikákkal együtt.

lakásparfümök otthonod természetes illatosításáraLakásparfüm használata

A lakásparfüm használata rendkívül egyszerű: a kicsomagolt dobozból emeld ki az üvegcsét, csavard le a tetejét és helyezd az üvegcsébe a nádpálcikákat. A pálcikák megszívják magukat a lakásparfümmel, majd ezt követően fordítsd meg a pálcikákat és hagyd, hogy illatozzanak. A hosszantartó kellemes illat érdekében a pálcikákat időnként fordítsd meg.

Ha bármi kérdésed van termékeinkkel vagy megrendeléssel kapcsolatosan, bátran keress minket az info@erinnie.com e-mail címen!