info@aromaterapias.hu

Blog
Aromaterápiás
2022.07.27 15:50

Légy Te is környezettudatos!

Légy Te is környezettudatos!

Légy Te is környezettudatos!

Földünk megóvása talán soha nem volt ennyire aktuális, mint manapság. Ebbena  cikkünkben egy olyan szervezetre hívjuk fel a figyelmed, akik fáradságos munkával igyekeznek megtanítani bennünket a környezettudatosság mibenlétére! Kattints és ismerd meg őket!

 

Az aromaterápiás webshop tulajdonosaként igen fontos számomra a környezettudatosság. A termékpaletta kialakításakor is fontos szempont volt, hogy olyan termékek kerüljenek a kínálatba, amelyek egytől egyig környezetbarát módon, természetes illóolajokkal illatosítottak, vagy biológiailag lebomló anyagból készülnek. A csomagolás megtervezésekor is alapvető volt számomra, hogy a lehető legtöbb műanyagot kiszelektáljuk és a csomagolást biológiai úton lebomló csomagolóanyaggal végezzük.

Magánemberként én is rengeteg oldalt követek a közösségi médiában, mint sokan mások, de az egyik legnagyobb kedvencem mégis a Humusz Szövetség oldala, akik nap, mint nap, fáradhatatlan munkával dolgoznak azon, hogy a könyezettudatosság ne csak egy kifejezés legyen, hanem egy életstílus, amelyet valóban hűen követünk a mindennapi életünk során. Céljuk, hogy megtanítsák kicsiknek és nagyoknak, hogyan élhetünk pazarlás nélkül, hogyan vethetünk véget a mértéktelen szemétgyártásnak és miként hasznosíthatjuk újra már megunt használati tárgyainkat, valamint hogyan védhetjük természeti környezetünket.

Humusz Szövetség logoja

Azt gondolom, hogy a jelenlegi, mértéktelen világban rendkívül hasznos tudásanyagot kaphatunk tőlük, amely megtanít bennünket arra, hogy értékeljük a természetes dolgokat, a természetes alapanyagokat, az újrahasznosított tárgyakat és hogyan kerülhetünk kicsit közelebb a természethez.

Ha szeretnéd őket jobban megismerni, IDE kattintva elolvashatod történetüket!

Folyamatosan keresnek a környezetvédelem iránt elkötelezett önkéntes segítőket és olyan szervezeteket, amelyek támogatják munkájukat. Ha teheted, segítsd őket adód egy százalékával, esetleg egyszeri vagy rendszeres adománnyal, hogy még sokáig fennmaradhassanak és minél több emberhez eljuttathassák az üzenetet, miszerint a környezettudatos életmód nem csupán egy jól hangzó szlogen, hanem egy olyan életstílus, amelyet mindannyiunknak el kell sajátítanunk és közösen kell tennünk egy szebb, fenntartható jövőért!
Itt tudod segíteni a Humusz Szövetség munkáját: 
https://humusz.hu/adomany

 

Tegyünk együtt egy élhetőbb jövőért, légy Te is a változás részese!

Az Erinnie webshop számára is fontos a környezetvédelem