info@aromaterapias.hu

Rólunk

 

#természetes  #stresszoldás  #szívvellélekkel


Örülünk, hogy ránk találtál!

 

Talán soha nem volt ennyire fontos a nyugalom megteremtése és a tudatos gondolkodás, mint a mai rohanó világunkban. A negatív események és a felgyorsult élettempó rendkívül fárasztó, ha belemerülünk, képes elszívni az energiánkat és elviszi a fókuszt a kellemes dolgokról és a pozitív tapasztalásokról. Az aromaterápiás webshop megálmodójaként úgy véljük, hogy a pozitív szemlélet és a stressz csökkentése, a nyugalom megteremtése alapvetően fontos az egészséges életmódhoz és a testi-lelki egyensúly fenntartásához. Meglátásunk szerint a természet közelsége, a természetes anyagok és a gyógynövények, valamint az aromaterápia igen sokat tud segíteni a stresszkezelésben. Webshopunkban olyan termékeket gyűjtöttünk össze, amelyeket mi magunk kipróbáltunk és szeretettel ajánlunk valamint amelyeket szívvel-lélekkel készítünk.

Az aromaterápiát bevált módszernek tartjuk, amely hatékonyan segít csökkenteni a stresszt, legyen szó aromaterápiás masszázsról vagy éppen aromaterápiás fürdőről. Folyamatosan keressük  a számunkra megfelelő minőségű aromaterápiás termékeket, amelyek vegánok, környezetbarátak, mégis kellemes illatúak és bónuszként még dekoratívak is. Az illóolajak és a gyógynövényes termékek mellett a füstölők, a szójagyerták és az igazán kellemes illatú kézműves szappanok nagy szerelmesei vagyunk, így ennek megfelelően válogattuk össze boltunk kínálatát.

A termékeink megválasztásakor rendkívül fontos volt számunkra, hogy azok állati összetevőket ne tartalmazzanak és állatkísérlet-mentes műhelyekben készüljenek. Ezenfelül igyekeztünk olyan kiegészítő termékeket összeválogatni boltunkba, amelyek biológiailag lebomló anyagokból készülnek. Célunk, hogy minőségi termékek segítségével népszerűsítsük az aromaterápia jótékony hatásait, amelyek segítenek a testi és lelki jólét megtartásában.

Gyógynövény, gyógytea szekciónkat folyamatosan bővítjük, amelyben jelenleg is olyan gyógynövényeket találsz, amelyekből nagyon finom, jótékony hatású teákat készíthetsz vagy alkalmazhatod otthon saját magad számára készített szappanok, kozmetikumok készítéséhez is. 

A tiszta gyógynövények mindegyikét egy közel 30 éve működő magyar gyógynövényekkel foglalkozó szárítóüzemben tisztítják, szárítják és ellenőrzik a megfelelő minőségét. Ezek a növények gondos válogatás és csomagolás után kerülnek hozzád, hogy igazán jó minőségű gyógynövényeket használhass egészséged megtartásához.

Az álomfogók a mi személyes kedvenceink, amelyet mi magunk tervezünk és készítünk. Minden álomfogónk egyedi, nem készül belőle több darab. Így garantáljuk, hogy az általunk nagy szeretettel készített, egyedi álomfogók valóban egyedülállóak lehessenek és ne olyan tucatterméket vásárolj, amely bármelyik ismerősöd otthonában szembejöhet veled.

Reméljük, webshopunk elnyeri tetszésedet és velünk együtt te is elindulsz a stresszmentesebb élet felé vezető úton.

 

Amennyiben szeretnél nekünk üzenni vagy bármely észrevételed van webshopunkkal kapcsolatban, az info@aromaterapias.hu e-mail címen elérhetőek vagyunk.