info@aromaterapias.hu

Aromaterápiás termékeinkről

aromaterápia

Aromaterápiás termékkínálatunk összeállításánál kiemelten figyeltünk arra, hogy kizárólag olyan termékeket forgalmazzunk, amelyek készítői a munkafolyamatok során nem használnak egészségre káros anyagokat.

Illatanyagok

Termékeink tiszta illóolajokkal illatosítottak és nem tartalmaznak hozzáadott kémiai illatanyagokat.

Szavatossági idő

Büszkék vagyunk arra, hogy minden aromaterápiás termékünk tartósítószer mentes. Termékeink szavatossági idővel rendelkeznek: a fürdősók és fürdőbombák a felbontást követően 1 évig felhasználhatóak, az illóolajok szavatossági ideje jellemzően 6 hónap a termék felbontását követően.

Kozmetikai színezékek

Kifejezetten színes termékeink kozmetikai színezéknek köszönhetik erős színüket. Ezen a kozmetikai színezékeknek nincs káros hatása az egészségre. Azoknál okozhatnak allergiát, akik arra a konkrét színezékre alapvetően allergiásak. 

Allergén információk

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt mindig tájékozódj a termékek pontos összetevőinek listájáról, mert a természetes összetevők is okozhatnak az arra allergiás embereknél allergiás reakciót. Kiemelten fontosnak tartjuk a megfelelő tájékoztatást, ezért minden termékünk termékoldalán, annak aljára lapozva letöltheted az adott termék használati útmutatóját és az összetevők részletes listáját. Az összetevőket egyértelműen feltüntettük a letölthető tájékoztatóban, hogy a részletes információk birtokában számodra tökéletesen megfelelő terméket választhass. 

Állatkísérlet-mentes termékek

Termékeinket nem tesztelték állatokon, teljes mértékben állatkísérlet-mentes gyártási folyamatokból származnak.

vegán és állatkísérlet-mentes termékek